Touché Monet - Django Reinhardt-kveld

sep. 5. 2019 @ 6:00 PM - 8:00 PM

Det er 66 år siden mestergitaristen Django Reinhardt døde, og musikken hans er like aktuell i dag!
Gitarhelten blir feiret hvert år over hele verden med festivaler og konsertserier til ære for stringswingens far.

På Kulturscenen Vårt Hjem arrangeres det Django Reinhardt-kveld for andre året på rad i september.

Arrangør av kvelden er gruppen som tidligere het Touché, og som i 2017 oppgradert navnet sitt til "Touché Monet". Dette for å gjøre kvartetten lettere tilgjengelig på elektroniske plattformer og for å markedsføre den musikalske utviklingen som har foregått i bandet den siste tiden.

Touché Monet er en av landets ledende grupper for stringswing og sigøyner-jazz i stil fra Django Reinhardt og Hot Club de Norvège.
De har spilt over 150 konserter på jazzklubber og kulturhus siden oppstarten i 2010, og blant dem er flere utgaver av Djangofestivalen i Oslo og Robert Normann-festivalen i Sarpsborg.

Ved konserten i Steinkjer har Touché Monet med deres nyeste utgivelse fra 2018, "Mosaic". Det er flere egne kompisjoner på utgivelsen, med inspirasjon fra stringswing, Django Reinhardt, bluegrass, latin-amerikansk og spansk musikk.

Touché Monet har gitt ut fire album på Hot Club Records(v Jon Larsen). To av disse er nyere utgivelser siden 2017. Dere kan høre albumene i sin helhet på spotify.
Et av disse albumene er blant annet blitt anmeldt av Tor Hammerø: http://torhammero.blogg.no/1505925856_det_swinger_av_grieg.html

Musikken er i stil fra Django Reinhardt, men med egne komposisjoner og innslag fra andre sjangre.

Spotify: open.spotify.com/artist/7t2kG5I2Yf2PToqyqjlmpA
Video: https://www.youtube.com/watch?v=U6eK5XLpf6I
Facebook: www.facebook.com/touchemonet

Inngang kr 150.-
Aldersgrense 20 år.
Kulturscenen Vårt Hjem
Kongens Gate 18
7715 Steinkjer