Rasmus Wold

18. sep. 2020
7:00 PM - 8:00 PM
RASMUS WOLD-SPORTSIDIOT Norges mest sportsgale komiker er klar med sin aller første standupforestilling!

Rasmus Wold elsker sport, men trives best i sofaen. Så hvordan er det egentlig å levesammen med en sportsidiot? Og hva er viktigst av fotball ogkjæreste? Norge er utrolig nok verdens beste idrettsnasjon pr. innbygger. Har dugnadsånden gått for langt i Norge eller har korrupsjon og doping blitt litt avsjarmen?

Rasmus Wold er en ung komiker som allerede er godtetablert i standupmiljøet. Han har masse erfaring fra TV, bl.a. fra «Helt Perfekt» med Thomas Giertsen, «Latter Live» påNRK og senest som medprogramleder i «Ramm, ferdig, gå!» sammen med NicolayRamm. Han nyter også stor suksess i disse dager med den populære podkasten «Topp3», som medprogramleder sammen med Mads Hansen. Rasmus Wold ble også nominert til Stå Opp-prisen i 2019.

Hvor mange fotballkamper er det greit å se på en helg? Er ekspertkommentator enbeskyttettittel? Er sjakk sport? Dette og mye mer er ting som en sportsidiot går rundt og grubler på–kjedelig blir det ialle fall aldri. Velkommen til årets morsomste sportsarrangement
Dampsaga Kulturhus
Bogavegen 10
7725 Steinkjer