This event has passed

Rasmus og Verdens Beste Band

mars 23. 2019 @ 1:00 PM - 3:00 PM

Kulturscenen Vårt Hjem sin _Familiehelg_ presenterer:
RASMUS OG VERDENS BESTE BAND

Familiehelgen på Kulturscenen Vårt Hjem har vi satt av formiddagen for barna, med Rasmus og Verdens Beste Band, og kvelden til alle foreldre med Rasmus Rohde sitt nye soloprosjekt og nye album! (Se eget arrangement for Rasmus Rohde).

Gratis pølse og overraskelse til alle barna!!
Inngang kr 150.- pr person.

Rasmus og Verdens Beste Band er et kritikerrost og prisbelønnet band fra Trondheim.
Bandet har solgt godt over 20 000 barneplater, turnert Norge rundt, laget mengder av barne tv-musikk
for NRK SUPER, egen musikal på Trøndelag Teaters hovedscene og moderne barnehiter som
«Puppan te pappa» og «Kosinus-sangen» .
Som ett av få norske band er bandet tildelt 2-årig
ensemblestøtte fra Norsk Kulturråd.

I tillegg har bandet gitt ut platen «Verdens beste musikal» (2014) , flere singler og har opptrådt mange ganger på NRK og TV2 og på festivaler og skoler over hele landet.
Bandet har hatt ulike besetninger, men i 2019 består bandet av
Erlend Smalås, Kriss Stemland og Rasmus Rohde.

Erlend Smalås – bass/tuba/sang
Erlend kommer fra Sandnessjøen. Han har medvirket i en haug turneer, plateinnspillinger og
teaterproduksjoner med bl.a. Anne Lise Berntsen, Ida Jenshus, Trygve Brøske, Sissel Kyrkjebø, Trygve Seim, Marianne Meløy, Cirka Teater, teaterbandet Sjøkua, Trondheim Sinfonietta, Torshovteatret, Det norske teater, Trøndelag teater, Nordland Teater – og dessuten med de trønderske ræpperne G.O.D.S.

Kriss Stemland - musikeren, ikke kisen – piano/dobro/husorgel/sang
Kriss er etnisk nordlending, men har sognet til Trondheim siden 2003. Han har utmerket seg som en habil multiinstrumentalist, og opptredt som medlem i Hopalong Knut, og i bandene til
Ida Jenshus, Rita Eriksen, Aslak Borgersrud og Charlotte Audestad. I tillegg har han fått mulighet til å spille sammen med et helt lass andre artister, bl.a. Sissel Kyrkjebø og Morten Abel.

Rasmus Rohde – gitar/sang
Rasmus kommer fra Trondheim. I tillegg til å skrive sanger, er han også musiker og dramatiker. Rasmus har spilt argentinsk tango i Tango Concertino, og med et utall norske artister. Han er utdannet manusforfatter ved Den Norske Filmskolen, har skrevet teater og
musikkteater fo for eksempel: ”Snøhula” (2016) , ”I vår familie kan vi snakke om alt” (2015), ”Ormstunge” (2007), ”Kongen av Luftslott” (2012) og uteteateret ”Eplene i Messehagen” som settes opp annethvert år i Malm. I 2011 var han utøvende Fylkeskunstner i Sør Trøndelag og fikk Trondheim kulturpris i 2014 for sitt arbeid med barnemusikk.
Kulturscenen Vårt Hjem
Kongens Gate 18
7715 Steinkjer