Pulsator

okt. 25. 2019 @ 8:30 PM - 11:30 PM

Pulsator - merk deg navnet. Før du vet ordet av det er du revet inn i et univers av blues, rock’n’roll og ska, som du ikke så lett kommer deg ut av!
Nå på Kulturscenen Vårt Hjem!!

Bandet har eksistert siden 2012. Det startet som et ‘vanlig’ firemannsband, men i rask rekkefølge kom keyboards og blåserekke til, og nå er besetningen komplett med ni personer. Samtlige medlemmer har lang og variert musikalsk bakgrunn, og kommer fra forskjellige ståsteder, noe som gir et spennende musikalsk uttrykk. Bandet gjennomsyres av energi i alle ledd, og alle ingrediensene kokes sammen til en sydende gryte av spilleglede.

Pulsator er ikke bandet for deg som vil gå på bluesklubb for å høre seige tolvtaktere og sørge over hunden som døde eller kjæresten som stakk av. Men derimot, hvis du er ute etter en aften med et band som leverer et heftig show og et trøkk ut av en annen verden, så er dette noe for deg!

Alle låtene er originale og skrives i hovedsak av Frank Sæterhaug, vokalist/ gitarist og munnspiller.
Hans entusiasme på scenen er voldsom, energien som frigjøres er til å ta og føle på.
Bjørn Skjetneli, en gammel kjempe fra bluesmiljøet spiller også gitar, korer en del, og blir ca 30 år yngre når han tar på Pulsatorskjorta. Tangentmann @Morten Knaplund utøver prog-innflytelse når han får en halv sjanse, og brødrene Arnstein (bass) og Torgeir (trommer) By holder delvis galskapen på rett kjøl. Eller fyrer opp under gryta, alt etter som.

Blåserekka består av durkdrevne personer med bred erfaring fra storband, funk og blues: @Tore Fors (trombone), @Geir Gundersen (trompet), Jorg Bakken (barytonsax) og @Jørgen Dahl (tenor-/altsax).

Inngang kr 200.-
Aldersgrense 20 år.
Kulturscenen Vårt Hjem
Kongens Gate 18
7715 Steinkjer