This event has passed

Petter Wavold - "40 år på veien"-jubileumskon

13. sep. 2019
8:30 PM - 11:30 PM
Petter Wavold med 40år på veien - JUBILEUMSKONSERT på Kulturscenen Vårt Hjem!!

Mange har spilt i band, men de færreste overlever 40 år på veien...- Petter Wavold er en av Trøndelags mest kjente og kjære artister, og er mannen bak melodier som «Æ Længte Hjæm», «Bruan E Brent», «Koffor Det», «Gammel Kjærlighet Ruste Aldri», «Minstejenta» og «Stæm».

Petter Wavold startet sin karriere sent på 1970-tallet. Allerede da var han og bandet TV-yndlinger med flere opptredener bak seg, blant annet i TV-programmet «Halvsju». Solokarrieren skjøt fart på begynnelsen av 1990-tallet og tok av for alvor da han lanserte sangen «Æ Længte Hjæm» i 1991. https://youtu.be/HKpJuWohJso

Senere kom klassikere som «Bruan E Brent», «Koffor Det», «Gammel Kjærlighet Ruste Aldri», «Minstejenta» og «Stæm». Disse sangene har flere topplasseringer på diverse hitlister, og sangene spilles fortsatt mye på radiostasjoner over hele landet. Ikke minst hans nyeste singel "I 40 år" som kom i februar.

Få artister har spilt like mange konserter og solgt like mange plater som Petter. Over 400 000 solgte plater og over 3000 spillejobber, i tillegg til opptredener i TVprogrammer som «Tore på sporet», «Casino», «Good Morning Scandinavia» med flere.

Petter er tildelt ærestittelen «Årets Trønderrocker», og han er en dyktig entertainer som har evnen til å skape stor stemning blant publikum når han sammen med sitt fantastiske band fremfører så vel nye som gamle slagere fra sitt tidløse repertoar. Med dette er det duket for topp stemning med norsk musikk på sitt beste.

Petter Wavold har en omfattende og variert diskografi. Klikk her for å få et fullstendig overblikk over katalogen: http://www.petterwavold.no/Home/Index/#discography

WEB: http://www.petterwavold.no
NPS: https://npsmusic.no/artist/petter-wavold/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/petter.wavold
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/petter_wavold/
SPOTIFY: https://open.spotify.com/artist/1j0SzKxEMUUau0ErEvEyZz
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC_28CFoEZjzfV79aaBeqloQ

Inngang: kr 240.- på https://varthjem.hoopla.no/sales (pluss gebyr)
Inngang døra kr 300.-
Aldersgrense 20 år.
Kulturscenen Vårt Hjem
Kongens Gate 18
7715 Steinkjer