This event has passed

ORDN + Rodgers

juni 1. 2019 @ 9:00 PM - 12:00 AM

ORDN
De har vokst fram i en by preget av mislykkede kommuneprosjekter, brutalistiske industribygg og en sentrumsplanlegging fra helvete, og håper å kunne sette litt farge på hjembyen sin.

De fem karene fra Steinkjer spiller en ukonvensjonell blanding av uhøytidelig prog, eksperimentell rock og de mørkere sidene av new wave.
De har en EP med fire låter på Spotify, og holder på med å spille inn sin første fullengder.

Se mer info om ORDN på: ORDN

ORDN er:
Anders Haug - tangenter og vokal,
Frode Ryan - vokal og gitar,
Håkon Sivertsen - bass,
Magnus F Bruheim- trommer,
Mattis Hildrum - gitar.

Rodgers er fra Svartlamon, den lille bydelen øst i Trondheim med kulturelle og musikalske røtter til UFFA og det alternative miljøet i byen. Et miljø som gjennom1990- og 2000-tallet hadde stor tilflyt fra Nord-Trøndelag. Det samme med Rodgers. Bandet har to medlemmer fra Kolvereid, mens Truls og Frode fra Steinkjer har bakgrunn fra musikklinja på Inderøya og punk-scenen i byen på tidlig 90-tall.

Bandet ble til i 2004. De første årene ble brukt til å gjøre coverlåter av bandelits husgud, Jimmie Rodgers. Men båsen som akustisk-folk-americana føltes snart for trang, og det kom etter hvert egne låter. Bandet ble elektrifisert og i 2014 kom debutskiva «Sudden Crop». I 2019 ga bandet ut sin andre skive: «Live at Lobbyn». Albumet ble spilt inn under en konsert på Lobbyen på Svartlamon og består av uutgitte låter.

Rodgers teller seks personer og låtene kjennetegnes av tekster om rare folk og historier. Musikalsk drives de stadig mot en mørkere og seigere folkprog med skarpskodde instrumentalpartier og tydelig gitar. Medlemmene i bandet har lang fartstid i fra den trønderske rockescenen og er aktive i flere band og prosjekter som: Dog & Sky, Klara, Daily Hum, Blood On Wheels, No Life Orchestra, Svartlamon Hardkor, Feet-Punk, med flere.

Rodgers er:
Trine Snustad: Vokal –
Dag Rønning: Vokal –
Truls Lorentzen: Gitar & kor –
Frode Schei Rystad: Trompet & kor –
@John Grøtting: Bass –
@karl torsvik : Trommer
Foto: fotograf Nadia Caroline Andersen for Rodgers.

Inngang kr 180.-
Aldersgrense 20år.
Billetter: https://varthjem.hoopla.no/sales
Kulturscenen Vårt Hjem
Kongens Gate 18
7715 Steinkjer