This event has passed

Kings of Queen

mars 30. 2019 @ 7:00 PM - 8:30 PM

VELKOMMEN TIL KINGS OF QUEEN
Kings of Queen inviterer deg til premiereforestilling i Dampsaga! Musikken til verdensbandet Queen er i vinden som aldri før, og Kings of Queen er klare til å gi deg en konsertopplevelse hentet fra originalbandets brede og mektige låtkatalog. Her får du høre alle de låtene som bare må være med i en Queen konsert, pluss en del perler som ikke er så mye spilt fra før. Kom og hør Bohemian Rapsody, Love of my life, We will Rock you, We are the champions og mange flere. Ja det er ganske enkelt ”a kind of magic” !

Det er en erfaren gjeng med musikere du får møte i konserten med bandet Kings of Queen:

Vokal: Leif Terje Nilsen

Leif Terje har bred erfaring som vokalist og sanger, og har mange år som profesjonell utøver bak seg i duoen Nilsen Aalberg. Med musikalske forbilder som Freddie Mercury (selvfølgelig), David Coverdale, og Luciano Pavarotti, skulle det ligge godt an til gode Queen tolkninger fra den fronten. Leif Terje har også vært med i TV produksjonen Beat for Beat to ganger, og også i en rekke andre programmer på skjermen. Sist hørt i NRKP1+ programmet Syng i januar 2019 der Queen også var tema.

Bass: Lars Erik Fisknes

Har spilt og turnert inn og utland med bl.a bluesgitaristen Peer Gynt og Nilsen Aalberg show. Mye brukt teater og studiobassist i Trøndelag. 

Trommer: Tony Waade

Har produsert og spilt på hundrevis av plateinnspillinger. Har turnert og vært orkesterleder i teater og tv sammenhenger, lokalt og nasjonalt. Ref.: Stephen Ackles, Nilsen Aalberg show. Skei og PT. 

Gitar: Tore Haugmark

Tore har spilt i en rekke band, og er også brukt som studio-og teatermusiker i trøndelag. Tore har også vært en del av Nilsen Aalberg show gjennom flere år.

Keyboards: Stein Larsen

Stein var med i Stjørdalsbandet Sphinx som bl.a. ble Trønderske mestre i rock. Han har også spilt med Dag Ingebrigtsen noen år, samt Travelling Trønders med Ingebrigtsen/Flakne og en rekke konstellasjoner med musikere i Stjørdalsområdet.

VELKOMMEN TIL PREMIERE I DAMPSAGA
Dampsaga Kulturhus
Bogavegen 10
7725 Steinkjer