This event has passed

Jolly Jumper & Big Moe med The Jimbo Jambo Ba

mars 16. 2019 @ 9:30 PM - 12:30 AM

Bluesaften på Kulturscenen Vårt Hjem!!
16. mars setter Jolly Jumper & Big Moe kursen mot Kulturscenen Vårt Hjem sammen med sitt Jimbo Jambo Band. Jolly og Big Moe, Kjell Inge Fischer Brovoll og Jan Erik Moe spilt sammen i snart 28 år, gitt ut fire kritikerroste plater og er svanger med den femte i rekken.

Sammen har de holdt seg i den øverste divisjonen av norske bluesartister, og har turnert hele Europa i løpet av disse årene. Big Moe har også spilt flere ganger i USA, helt siden midt på 1980-tallet. Sammen med trommegeniet Arne Skognes og pianisten Daniel Tustrup Røssing (spilt med bla. Chuck Berry), har Jolly Jumper & Big Moe utviklet en musikalsk stil som går helt tilbake til 1920-30-tallets blueslegender, noe som de er relativt egenrådende med her på berget. Dette betyr forskjellige stilarter innen bluesen, noe som alltid gjør guttas konserter både spesielle og svært varierende rent musikalsk.

16. mars er de tilbake på Kulturscenen Vårt Hjem, og publikum kan forvente seg en aften fylt av god musikk og masse humor. Velkommen!!

Inngang kr 200.-
Aldersgrense 20 år.
Kulturscenen Vårt Hjem
Kongens Gate 18
7715 Steinkjer