Advarsel:

Strandvegen stengt ved O2-Huset.

 

Dette er i forbindelse med bygging av nytt Fylkes hus.

Dette arrangementet har passert
onsdag, november 8, 2023 11:00 AM

Hilmarfestivalen 2023

Detaljer

Årets Hilmarfestival blir en kompakt festival på det nye Kulturhuset i Steinkjer

 

Det vil være program fra onsdag 8. til og med søndag 12. november


Tema for årets festival er «Vilje til å skape». Det er viljen til å skape opplevelser med musikk, dans, kunst og fortellinger. Det handler om å viljen til å skape som oppstår i møtet mellom mennesker. Viljen til å skape som driver oss framover.

 

Åpningsdagen blir det lysvandring, gratis konsert med talenter fra Kulturskolen og lyskunst ute på Torget, åpning av HilmArt, og konsert på hovedscenen med Sigrid Moldestad med Trøndelag symfoniorkester. Vi har videre et heftig konsertprogram med alt fra Hekla Stålstrenga, Hoven Droven og Gangar til Charlotte Audestad og Jørgen Nyrønning med Hilmarkonsert, og mye mer.

 

Vi har noe for deg som liker kunst. Vi har flust med opplevelser for barn og unge, og samarbeider med de fleste i kulturpulsen om det meste! Og altså seminarer.


Les mer på:
www.hilmarfestivalen.no

Mer info
Lagre i kalenderen min
Billetter
Vanlig
kr 1450,-
Student
kr 1015,-
Barn
Gratis
Arrangementet på Facebook
Sted
Steinkjer kulturhus
Steinkjer

What's on in Steinkjer?

Are you wondering what happens tonight, for the weekend or when you come home on holiday? At HvaSkjeriSteinkjer.no you get an overview of all the events that are going on - without having to look around on many different pages! With this overview, it will be easier to prioritize what you will be doing while the babysitter take care of the kids, what to find on the weekend or what you can buy tickets for; Whether it's for yourself or someone you love.