Advarsel:

Strandvegen stengt ved O2-Huset.

 

Dette er i forbindelse med bygging av nytt Fylkes hus.

Dette arrangementet har passert
tirsdag, oktober 3, 2023 7:00 PM

Foredrag: «Ukraina og Russland - Fra konflikt og krig til fred»

Detaljer

Foredrag hos Steinkjer kirkeakademi av Stein Mydske.

 

I foredraget ønsker han å belyse både bakgrunnen for konflikten og fortelle hvordan hans møter med kirkeledere, prester og vanlige kristne viser hvor viktig det er at vi ikke mister håpet om fred og rettferdighet.Kan Bibelen hjelpe ukrainere og russere til å snakke sammen på en måte som skaper forsoning og fred?

Stein Mydske har arbeidet som prest i 40 år, først på Oppsal i Oslo og deretter som stiftskapellan ved Borg bispekontor. De siste 25 årene var han ansatt i Det Norske Bibelselskap med fire forskjellige ansvarsområder:
bibelmisjonsleder, forlagssjef, konsulent i De Forente Bibelselskaper med kontor i England
og til slutt som generalsekretær fram til og med 2011.

Noe av det mest spennende han har vært med på var oppstarten av 26 nye bibelselskaper i det tidligere Sovjetunionen og Øst-Europa, deriblant Ukraina i 1991. Han har besøkt Ukraina minst 20 ganger, som regel en gang i året og kjenner både land og folk. Nå som det er krig, tenker han særlig på sine besøk på Krim og i de østlige provinsene som er okkupert og en aktiv krigssone.

Mer info
Lagre i kalenderen min
Billetter
Vanlig
kr 150,-
Arrangører
Sted
Menighetssalen, Steinkjer kirke
Kongens Gate 25
7713 Steinkjer

What's on in Steinkjer?

Are you wondering what happens tonight, for the weekend or when you come home on holiday? At HvaSkjeriSteinkjer.no you get an overview of all the events that are going on - without having to look around on many different pages! With this overview, it will be easier to prioritize what you will be doing while the babysitter take care of the kids, what to find on the weekend or what you can buy tickets for; Whether it's for yourself or someone you love.