Christian Berge
onsdag, november 25, 2020 på 6:00 PM - 7:30 PM

Foredrag Christian Berge

Detaljer
I mars skulle vi hatt Christian Berge på besøk på Steinkjer, men som alt annet ble dette arrangementet stoppet av Convid-19. Nå har vi satt en ny dato! Vi gleder oss... igjen !!
Christian Berge har funnet en god oppskrift på å bygge lag og kulturer hvor folk presterer på topp. Å bygge det beste laget, med fokus på å skape en kultur hvor man oppnår noe, gjelder like mye i næringslivet som i idretten!
Christian Berge leder grupper med fokus på glede, humør og å bygge på positive opplevelser. I 2008 ble han trener for Elverum Håndball. Med Berge som trener vant Elverum eliteserien i 2013, og siden 2014 har han vært trener for Norges herrelandslag i håndball og løftet laget opp i verdenseliten. De som forventer et foredrag om steinharde treningsmetoder for å vinne kamper vil bli skuffet. Berges stil går ut på å få alle til å yte best mulig ut fra hver enkelts ståsted. Han har tidligere også holdt foredrag om sin vei gjennom kreftsykdom og de utfordringene han møtte der.
Dette krever at du som leder gir hver enkelt like mye oppmerksomhet, slik at du blir kjent med alles sterke og svake sider. Christian oppfordrer alle til å jobbe målbevisst med å vise hver enkelt oppmerksomhet. Selv små positive bemerkninger teller masse for personer som du er en leder eller forbilde for.
Det er like viktig for ansatte som hos hans unge håndballspillere at vi motiverer ved å gi arbeidsoppgaver og utfordringer ut i fra hver enkelts individuelle ressursnivå. Da vil folk oppleve at de får mål å jobbe mot som det er realistisk at de kan nå. Det gir resultater!
Lenker
Billetter
Arrangementet på Facebook
Arrangører
Sted
Steinkjerhallen
Elvenget 20
7716 Steinkjer