This event has passed

Elvespretten 2019

mai 30. 2019 @ 10:00 AM - 2:00 PM

Husker dere fjorårets Elvespretten? Strålende sol og en folkefest uten like i Steinkjer sentrum! Årets Elvespretten blir arrangert Kristi Himmelfartsdag, 30.mai i Steinkjer sentrum og er et aktivt og gratis familiearrangement som alle kan delta på.

Her blir det liv og røre i byen med mange aktiviteter fra ulike idrettslag i en aktivitetsløype rundt områdene langs elva, musikk fra GRAS på den store scenen på torget og til og med verdens beste skihoppere kommer med blant annet Bjørn Einar Romøren. De har med seg en hel hoppbakke! Arrangementet har åping på torget kl 12. Man kan gå aktivitetsløypa mellom 12 og 14. Detaljert program kommer. Medaljer til barna, matsalg og masse artig aktivitet fra idrettslag som voksen og barn får prøve. Vi håper at så mange som mulig vil lage liv i byen denne dag!

Aktivitetsløypa er 2,4 km lang og går fra torget om Rismelen, over Håkkadalsbrua, Holmen og videre til Bystanda, over Sneppenbrua og til torget igjen. Løypa er framkommelig med barnevogn og rullestol.

LOs distriktskontor i Trøndelag, Sparebank 1 SMN og Bedriftsidretten i Nord-Trøndelag er arrangører og vi takker Steinkjer kommune og Trøndelag fylkeskommune som gjør dette mulig.
Steinkjer torg
Kongens Gate 26A
7713 Steinkjer