Fotoutstilling: DRONE & MOBIL
Dette arrangementet har passert
lørdag, september 11, 2021 1:00 PM

DRONE & MOBIL - fotoutstilling

Detaljer

Trine Elisabeth Røli Sørum 

har utdanning fra Tegning, form og farge - Steinkjer vgs, Kunst og håndverk - HiNT, Levanger og Kunsthistorie - NTNU i Trondheim. For tiden er hun sekretær og medlem i valgkomiteen i Steinkjer Fotoklubb Trine har vært interessert i dyreliv/natur, tegning/maling og foto fra barnsben av. Nå er hun spesielt opptatt av å se det man faktisk har i rundt seg i hverdagen, - Av og til rett utenfor egen dør. Istedenfor å søke motiver på lange turer eller toppturer. 

 

Steinar Bendiksvoll 

har fotoutdannelse fra Trondheim og Stockholm, og har tidligere statens filmrekruteringsstipend. Han har jobbet som fotograf i Trondheim, Røros og Stockholm, og har arbeidet for NRK i over 15 år, og også hatt oppdrag for en rekke andre TV stasjoner. Han har dessuten gjort et stort antall egenproduserte filmer. Steinar har deltatt på en rekke utstillinger og han gjør et grundig forarbeide før han henter frem kamera for å fange akkurat det motivet han er på jakt etter. Å bruke et hjelpemiddel som drone gir spesielle muligheter for både å jobbe med farge og komposisjon.

På åpningen lørdag 11.sept kl 13:00 vil Steinar snakke om fotografering og utstyr fra 1970-tallet frem til i dag.

I samarbeid med Steinkjer Fotoklubb. www.steinkjerfotoklubb.no

Mer info
Lagre i kalenderen min
Billetter
Gratis
Arrangementet på Facebook
Sted
Hegdahl-gården, kulturkafé
Kristofer Uppdals gate 3
Steinkjer

What's on in Steinkjer?

Are you wondering what happens tonight, for the weekend or when you come home on holiday? At HvaSkjeriSteinkjer.no you get an overview of all the events that are going on - without having to look around on many different pages! With this overview, it will be easier to prioritize what you will be doing while the babysitter take care of the kids, what to find on the weekend or what you can buy tickets for; Whether it's for yourself or someone you love.