This event has passed

Bøgdabråk - Påskeaften

april 20. 2019 @ 8:00 PM - 11:00 PM

Bøgdabråk gjør i 2019 en omfattende avskjedsturne, og vi er så heldig å få besøk av de, Påskeaften på Kulturscenen Vårt Hjem.
Bøgdabråk lover å komme med et forrykende avslutningsshow for å sette et skikkelig punktum for en lang reise!

Bøgdabråk er en gjeng dyktige musikere fra Roan i Trøndelag som opererer hovedsakelig innen countryrock sjangeren. Bandet bygger opp under den tradisjonelle trønderfest-kulturen, og har med tiden opparbeidet seg et svært godt live-rykte. Med en enorm stå-på-vilje har Bøgdabråk totalt lagt bak seg gått over 500 konserter, og alle som har fått oppleve dem på en scene vet at de leverer god stemning! Med sine fengende låter og sjarmerende tilstedeværelse har de blitt populære på tvers av både alder og sosial status.

Bandet ble startet opp allerede i 2001, men det skulle gå to år før de holdt sin første konsert i hjembygda i 2003.

Bøgdabråk synger på dialekt og har til nå gitt ut tre album. Debuten «Livet Som Ung» ble sluppet i 2008, mens oppfølgeren «Sladder» så dagens lys i 2010. I April 2014 slapp bandet sitt tredje album "Gå som det her".
Vokalist Leif Inge Hopstad har skrevet og produsert alle bandets låter som i disse dager nærmer seg 8 millioner streams på Spotify. Vi gleder oss til å få høre låter som "Dæ æ håpe på", "Gå som det her" og "Sånne Kara".

Bøgdabråkeran består denne kvelden av:
Leif Inge Hopstad - vokal/gitar
Tom André Grande - gitarer
Morten Lerstad - bass
Knut Landsem - tangenter
Håvard Sivertsen - trommer
Arnt Grande - tekniker

Aldersgrense 20 år.
Billett kr. 200,-.
Dørene åpner kl. 18:00.
Konsertstart noe senere.
Kulturscenen Vårt Hjem
Kongens Gate 18
7715 Steinkjer