AgriTech Nordic er en internasjonal konferanse som arrangeres hvert år på Steinkjer
torsdag, september 9, 2021 9:00 AM - 4:00 PM

AgriTech Nordic

Detaljer

Det er med stor glede at vi begynner å få på plass et spennende og variert program når vi endelig arrangerer en fysisk versjon av konferansen AgriTech Nordic på InnoCamp Steinkjer.

Påmeldingen er åpnet og hovedforedragsholderne er på plass. AgriTech Nordic er en del av Innovasjonsuka under Steinkjerfestivalen.

Meld deg på her: https://agritechnordic.hoopla.no/sales

 

OM ARRANGEMENTET:
AgriTech Nordic er en møteplass for gründere, forskere, investorer, bedriftsledere, politikere og innovative gårdbrukere og oppdrettere. Konferansen har i flere år satt fokus på utviklingen av industri basert på teknologi rettet mot jord-, skog- og havbruk og vi har som ambisjon å bidra til et internasjonalt ledende økosystem innen bioøkonomi. Det finnes mange klynger og miljøer rundt om i verden som jobber mot lignende mål, og vi ønsker å lære av de beste og knytte relevante miljøer til oss.

AgriTech Nordic vil derfor bruke konferansen 2021 til å se utover og se hvordan andre jobber med innovasjon i jord-, skog- og havbruket. I tillegg vil vi diskutere metodikken bak det å utvikle bedriftsklynger og nettverk, muligheter og utfordringer.

Torsdag 9. september blir det konferanse igjen på InnoCamp i Steinkjer sentrum. Spennende presentasjoner og paneldiskusjoner. På kveldstid inviteres alle deltakerne på konferansen til konferansemiddag og fest. Vi lover god stemning, god musikk og god mat.

Mer info
Lagre i kalenderen min
Billetter
1545,- / 1545,-
Arrangementet på Facebook
Sted
InnoCamp Steinkjer
Skolegata 24
7713 Steinkjer

What's on in Steinkjer?

Are you wondering what happens tonight, for the weekend or when you come home on holiday? At HvaSkjeriSteinkjer.no you get an overview of all the events that are going on - without having to look around on many different pages! With this overview, it will be easier to prioritize what you will be doing while the babysitter take care of the kids, what to find on the weekend or what you can buy tickets for; Whether it's for yourself or someone you love.