This event has passed

Abbey Road 50 år - konsertversjon

27. sep. 2019
8:00 PM - 10:00 PM
Det legendariske Abbey Road-albumet til The Beatles fyller 50 år og feires med en konsertversjon!

London, England 26. september 1969: Beatles-albumet Abbey Road blir sluppet på markedet av Apple Records. Plata med det legendariske coveret solgte svært godt og ble nr 1 både i UK og USA.

Stjørdal, en høstdag i 1977: En 11 år gammel gutt sitter bak et trommesett og spiller med på åpningssporet "Come Together" og blir umiddelbart hektet på Beatles og det å spille musikk. Gutten ble etter hvert mer kjent som bassist, sanger og produsent Terje Craig. Nå har han satt sammen en konsert for å feire 50årsdagen til albumet som for alvor vekket musikkinteressen.

Innspillingene til denne plata var de siste innspillingene The Beatles gjorde. Albumet Let It Be ble utgitt i 1970, og det besto av låter som ikke ble med på verken The White Album fra 1968 eller Abbey Road.
The Beatles hadde John Lennon, George Harrison og Paul McCartney som sangere. For å få til en solid konsertproduksjon har produsenten satt sammen et band bestående av pianist/sanger Frank Scott, gitarist Eirik Schei Rystad, keyboardist Anders Myrvold og trommeslaget Steffen Solberg.
I tillegg til å spille plata i sin helhet får publikum høre noen av låtene som ikke fikk plass på albumet og litt av historien bak.

Inngang kr 250,-
Aldersgrense 20 år.
Kulturscenen Vårt Hjem
Kongens Gate 18
7715 Steinkjer