May be an image of 2 people, poster and text
Advarsel:

Strandvegen stengt ved O2-Huset.

 

Dette er i forbindelse med bygging av nytt Fylkes hus.

tirsdag, desember 26, 2023 8:00 PM

2. JULEDAG // STEINKJER - SKEI & PT, PREBEN, DJ MAVO

Detaljer

Årets største happening skjer i mellomjula 💥

I år som i fjor kjører Preben, DJ MAVO og Skei & PT i gang tidenes romjulsfest!

Billettene ble raskt utsolgt i fjor, så det kan være lurt å sikre seg billetter tidlig 🎫

Et fåtall early birds billetter kan fåes kjøpt akkurat nå.

Aldersgrense 18 år.

50stk EARLY BIRD billetter til redusert pris: 
250kr (+ avgift) 🐦🔥
350 (+ avgift) ordinær

LINK BILLETTSALG: https://checkout.ebillett.no/101/events/138937/purchase/setup?kanal=dxf

Nytt for året er at det blir garderobe med vakthold 🧥

____________________________________

⭐SKEI & PT⭐
Skei & PT består av Kristoffer Skei og Per Thomas Holtan fra Steinkjer. De står bak hitlåtene «Målløs», «Alt du gjør», «Etter dæ» og «Blåveis», for å nevne noen.

Skei & PT er rap-duoen som sprer glede med sine fengende refrenger og meningsfulle tekster. Med en god blanding av pop og rock i låtene sine med både humor og alvorlige temaer som undertoner treffer de hver og en smak i alle aldere.

Skei & PT deltok i 2016 på TV 2 sin nye satsing «The Stream» hvor de endte til slutt på en sterk tredje plass, med desidert flest streams av alle deltagerne. Låten «Målløs» som de slapp under deltakelsen med Serlina streamet til gull på to måneder, og den har nå over 9.100.000 streams.

⭐PREBEN DAHL⭐

Komponist og låtskriver, Preben Dahl, fra Steinkjer har vært en av de spennende musikerne å følge de siste årene. Han har nettopp sluppet albumet "Dans i Regnet", som du kan finne på Spotify.

Det er bare å glede seg til at han står på scenen, med fullt trøkk, blir dette en høydare. Her får vi høre låter fra en allsidig musiker. Med rock, dance og trøndersk musikkinspirasjon.

⭐ MAVO⭐

Mavo kommer til Klubbscenen å fyller kvelden med deilige klubbfavoritter og populære slagere. 🖤

Han har samarbeidet med flere andre artister og produsenter, blant annet David Eriksen, Adrian Jørgensen, Kjetil Mørland, Peder Elias, Simon Field og Chris Baco. 

Mavo har passert over 1,5 millioner avspillinger på strømmetjenester og tar med seg flere nye låter som ikke enda er utgitt. Ta med deg venner og bekjente for å få med deg julas råeste dj-sett på Steinkjer!

Møte opp, og kos deg - VELKOMMEN!! 💥

Mer info
Lagre i kalenderen min
Billetter
Vanlig
kr 250,-
Arrangementet på Facebook
Sted
Klubbscenen, Steinkjer samfunnshus
Kongens Gate 26A
7713 Steinkjer

What's on in Steinkjer?

Are you wondering what happens tonight, for the weekend or when you come home on holiday? At HvaSkjeriSteinkjer.no you get an overview of all the events that are going on - without having to look around on many different pages! With this overview, it will be easier to prioritize what you will be doing while the babysitter take care of the kids, what to find on the weekend or what you can buy tickets for; Whether it's for yourself or someone you love.